Last visit was:
It is currently 07 Sep 2010, 15:46
View unanswered posts

Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

Board index : Ekonomika poduzetništva - Preddiplomski studij : Prvi semestar - EP

Author Message
 Post subject: Poslovna etika 08/09 - obavijest
PostPosted: 21 Nov 2008, 22:09 

Otvaram ovu temu jer je organizacija ovog predmeta dosta konfuzna i često dobivate krive informacije ili pak ih uopće ne dobivate. Vjerujem da znate moj identitet tako da se ne moram posebno predstavljati. Sutra će ovdje biti objavljena lista studenata koji imaju 3 ili više nedolaska na predavanja. Isto tako, objaviti ću i imena onih koji imaju 2 nedolaska jer se oni moraju posebno paziti.

Sankcije su sljedeće: ne dođete li 3 puta na nastavu, automatski imate ocjenu manje. Za svaki idući izostanak, opet imate ocjenu manje. Tako da oni koji imaju 4 izostanka (a ima ih) - :cry: Pravila ne postavljam ja, nego profesor, tako da tu ne mogu pomoći. Ionako vam svima gledam kroz prste kad u dvorani sjedi 20 ljudi, a na papiru vas je zapisano 250, makar vas sve ukupno ima 177 :P

Uvjet za potpis je prezentacija. Molim sve one koji nisu prezentirali, a nisu bili na nastavi ovaj tjedan pa se nisu zapisali, da mi se jave. Prezentacija nosi 25% ocjene, tako da imate dobar start s obzirom na to da ste skoro svi dobili najvišu ocjenu. Termine za prezentacije također ću objaviti sutra.

Održati će se samo jedan kolokvij, i to zadnji tjedan u siječnju. Piše se cjelokupno gradivo. Ja sam inzistirala da budu dva kolokvija, ali profesor neće :evil:

Ako trebate bilo kakvu informaciju, možete se javiti ovdje, ili me nađite na Facebooku.

Back to top
 Profile  

Post subject:
PostPosted: 25 Nov 2008, 14:42 

Ovako, lista studenata neće biti objavljena na ovom forumu jer je takav moj dogovor s moderatorom. Sve informacije koje se tiču nekog studenta pojedinačno, možete saznati NA PREDAVANJIMA! Pa počnite dolaziti. Ovdje ću postati samo opće obavijesti koje se tiču svih vas.

Back to top
 Profile  

Post subject: Re: Poslovna etika 08/09 - obavijest
PostPosted: 08 Dec 2008, 23:56 

Ekaterina Borković wrote:
Sankcije su sljedeće: ne dođete li 3 puta na nastavu, automatski imate ocjenu manje. Za svaki idući izostanak, opet imate ocjenu manje. Tako da oni koji imaju 4 izostanka (a ima ih) - :cry:

hmmm....
a ako riješim ispit recimo za 5 (jako vjerojatno :D ) i imam 4 izostanka ocjena bi trebala biti 3 ili s 5 izostanka ocjena 2??

Ekaterina Borković wrote:
Tako da oni koji imaju 4 izostanka (a ima ih) - :cry:

ili????
fakat treba doći na predavanje i razjasniti ovo

Back to top
 Profile  

Post subject:
PostPosted: 13 Dec 2008, 15:56 

Da, prema onome što mi je rekao profesor, nedolasci na predavanje opasno smanjuju ocjenu, zato i tupim toliko o njima jer mislim da većina ljudi toga uopće nije bila svjesna cijeli semestar, a kasnije će biti gadno razočarani :(

Znači, ukoliko ne postoje neke ocjene iz aktivnosti koje bi profesor dijelio na kraju, kriteriji za ocjenu su: dolasci na predavanja, održana prezentacija i završni kolokvij.

Onaj koji prezentira dva puta tokom semestra, ne mora na kolokvij i ima ocjenu koju je dobio iz prezentacija, naravno računajući i dolaske. Nisam sigurna koji su kriteriji za ponovno prezentiranje, ali mislim da bi tako nešto moralo biti rezervirano za one koji su se iskazali kod prve prezentacije. Za ponovno prezentiranje javite mi se na predavanjima.

Zadnji poziv: tko još nije održao prezentaciju nek mi se hitno javi!

Back to top
 Profile  

Post subject:
PostPosted: 13 Dec 2008, 16:14 

Još jedna stvar, a tiče se, ma gle čuda, opet popisivanja na satu!

Danas su bile održane nadoknade na koje je došao mali postotak ljudi. Kad sam rekla da popisa iz tog razloga neće biti ( s obzirom na to da je subota, kiša, fali jedno 150 ljudi koji bi po tome morali dobiti minus...), neki pojedinci su me iskritizirali jer kao "sad su ljudi došli po plus kojeg neće dobiti". Stvarno sam grozna osoba i ponizno se ispričavam svima koji su došli na nastavu i zbog moje zloće nisu dobili nikavnu moralnu nadoknadu za to.

Dragi kolege i kolegice, a što onda kad vaše ime stoji na popisu, a vas u dvorani nema? Hoćete li onda doći i tražiti pravo i pravdu? To jest, da vas se obriše s popisa i da trebate dobiti minus zato jer je to pravedno? Zapravo, ne morate ni tražiti ništa, ja ću vas drage volje vlastoručno obrisati bez posebnih zahtjeva.

Plus više ničiju situaciju neće promijeniti nabolje. Plus manje hoće. Ako gledam kroz prste ljudima na redovnoj nastavi četvrtkom, onda ću to raditi i subotom. A vama koji ste jadni došli na nastavu po plus; preživjela sam ja, preživjet ćete i vi.

Ispričavam se svima koji su se našli uvrijeđenima zbog blago ironičnog tona, ali morate shvatiti da meni u situaciji gdje mogu odlučivati o ocjenama svojih kolega nije baš lako. Vuk može biti sit i koza cijela samo u situaciji gdje svi ispunjavaju svoje obveze, a što je, realno, nemoguće. Ja samo pokušavam biti fer na svoj način.

Back to top
 Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

Board index : Ekonomika poduzetništva - Preddiplomski studij : Prvi semestar - EP