Otvaram ovu temu jer je organizacija ovog predmeta dosta konfuzna i često dobivate krive informacije ili pak ih uopće ne dobivate. Vjerujem da znate moj identitet tako da se ne moram posebno predstavljati. Sutra će ovdje biti objavljena lista studenata koji imaju 3 ili više nedolaska na predavanja. Isto tako, objaviti ću i imena onih koji imaju 2 nedolaska jer se oni moraju posebno paziti.
Sankcije su sljedeće: ne dođete li 3 puta na nastavu, automatski imate ocjenu manje. Za svaki idući izostanak, opet imate ocjenu manje. Tako da oni koji imaju 4 izostanka (a ima ih) -

Pravila ne postavljam ja, nego profesor, tako da tu ne mogu pomoći. Ionako vam svima gledam kroz prste kad u dvorani sjedi 20 ljudi, a na papiru vas je zapisano 250, makar vas sve ukupno ima 177
Uvjet za potpis je prezentacija. Molim sve one koji nisu prezentirali, a nisu bili na nastavi ovaj tjedan pa se nisu zapisali, da mi se jave. Prezentacija nosi 25% ocjene, tako da imate dobar start s obzirom na to da ste skoro svi dobili najvišu ocjenu. Termine za prezentacije također ću objaviti sutra.
Održati će se samo jedan kolokvij, i to zadnji tjedan u siječnju. Piše se cjelokupno gradivo. Ja sam inzistirala da budu dva kolokvija, ali profesor neće
Ako trebate bilo kakvu informaciju, možete se javiti ovdje, ili me nađite na Facebooku.