Last visit was:
It is currently 07 Sep 2010, 15:13
View unanswered posts

Post new topic Reply to topic  [ 50 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

Board index : Ekonomika poduzetništva - Preddiplomski studij : Drugi semestar - EP

Author Message
 Post subject:
PostPosted: 03 Apr 2008, 17:25 

sunce moje malo wrote:
:lol: :lol2: :lol:
Koji tim :hug: :cheers:
Kak će nas netko :axe: zbog ovih pohvala :protest: :P

ne, ne, ne...mi samo aktivno primjenjujemo naučeno: timski rad!! happy:

sunce moje malo wrote:
Sad je vrijeme da se primimo knjiga :jebga: i riješimo sve što nam "lijepo" stiže u ovom mjesecu, a onda Gardaland :party:

:cita: je, kaj je tu je...sami smo si to izabrali :five: ...isto ko i Gardaland :mrcine:

sunce moje malo wrote:
(Ste primijetili da volim smajliće? :oops: )

(ne, uopće....po čemu smo to trebali skužiti? :eek: )

Back to top
 Profile  

Post subject:
PostPosted: 25 Apr 2008, 15:03 

S obzirom na naknadni interes za izlet, agencija nam izlazi u susret :cool: iako su samo 2 tjedan do puta i nudi mogućnost da se prijavi još ljudi (iako je ovaj bus na kat pun - 65 mjesta) i ako se prijavi minimalno 20 ljudi organizirat će nam još jedan bus i pratitelja u zadnji tren :ave (onda bi išli s 2 obična busa).
Dakle, ako ste zainteresirani ili znate nekog tko je, javite mi na mail (sunpavetic@foi.hr), u toku vikenda ili najkasnije u ponedjeljak (28.4.). Ako se u ponedjeljak ispostavi da ima dodatnih 20 zainteresiranih, oni mi novce moraju donijeti odmah u utorak 29.4. (eventualno u srijedu ujutro)!
Ako se ispostavi da ima manje od 20 zainteresiranih, nažalost, sve ostaje po starom, dakle ide samo onih 65 koji su se bili prethodno prijavili i platiti.
:popcorn:

:ole:

Back to top
 Profile  

Post subject:
PostPosted: 28 Apr 2008, 22:54 

Svi koji su se naknadno javili nek mi u utorak 29.4. donesu novce! Idemo s 2 busa... :-D

Back to top
 Profile  

Post subject:
PostPosted: 13 Jun 2008, 23:08 

aufff. kasnim samo mjesec dana... :( :(

Back to top
 Profile  

Post subject:
PostPosted: 14 Jun 2008, 00:24 

I kasniš i ne kasniš... :D U principu si točno pogodio jer upravo ove dane dogovaramo ponovni izlet u Gardaland...

To neće biti nazovimo ga "službeni" izlet foi ekonomista (taj "službeni" će najvjerojatnije biti u 5.mj. i ovaj put će odredište biti Rizvan City i na njega će biti pozvani svi naši profesori, asistenti... (vjerujem da će na taj izlet prihvatiti poziv), ali o tome više kad dođe vrijeme) - ovo u 9. mj. je izlet za sve zainteresirane - glavno da se ima dobre volje - to će biti jedan lijepi izlet za kraj ljeta i zadnje punjenje baterija prije početka predavanja...

Ići će se 5.9. ili 6.9. (ovisi što većini paše - pretpostavljam da ipak subota) i tad Gardaland radi do ponoći (mi ostajemo do zatvaranja) pa ćemo imati priliku isprobati i noćne vožnje i ono što možda nismo stigli prvi put...
Cijene puta se malo povisila (s obzirom na poskupljenje benzina) s 250 na 280kn, a karta (koja se plaća na licu mjesta) je 26€.
Rok za prijavu je 6.7., a za uplatu 280kn negdje oko početka kolovoza (i to bih molila one koji se prijave da onda do tad i donesu novce, a ne da mi se k'o prošli put niti ne jave niti ne plate i onda kad zadnji dan pitam gdje su novci, vele da oni ipak ne bi išli :roll: ).
(sve ostalo što je vrijedilo kod prvog odlaska u Gardaland, vrijedi i sad...)

Dakle, ako ste zainteresirani ili znate nekog tko bi bio, javite se, svi ste dobrodošli...

Back to top
 Profile  

Post subject:
PostPosted: 14 Jun 2008, 14:03 

u sviđa mi se vaš smjer. da i mi možemo tako :(
moram se prebacit :D

Back to top
 Profile  

Post subject: Ponovni izlet u Gardaland 6.9.2008.
PostPosted: 09 Jul 2008, 11:26 

Još ima nekoliko slobodnih mjesta pa ako ste zainteresirani ili znate nekog tko je, javite se - nije bitno da li ste student EP-a (ovo nije izlet studenata EPa - taj će biti u svibnju).
Dakle, 6.9. (subota) u 1h ispred Turista, u Gardalandu ostajemo do ponoći, u Vž dolazimo 7.9. oko 9h ujutro.
Cijena 280kn (bus i osig.) - plaćanje do oko početka kolovoza, karta se plaća na licu mjesta, 26€, ako hoćete vidjeti show s delfinima, to se plaća posebno 5€.
:D

Back to top
 Profile  

Post subject:
PostPosted: 06 Sep 2008, 23:52 

Jel stignem jos? Nadam se da nije prekasno :(

Back to top
 Profile  

Post subject:
PostPosted: 07 Sep 2008, 21:30 

Gotovo - jučer išli, danas se vratili...

Back to top
 Profile  

Post subject:
PostPosted: 07 Sep 2008, 22:25 

A steta :(

:P :P :P :P :P

Back to top
 Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 50 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

Board index : Ekonomika poduzetništva - Preddiplomski studij : Drugi semestar - EP