|
Page 1 of 1
|
[ 4 posts ] |
|
Board index : Diplomski studij : Drugi semestar - DS
| Author |
Message |
|
DarioH
|
Post subject: EMP ispit Posted: 26 Jun 2010, 17:07 |
|
|
|
Ima tko kakve materijale za učenje ili pitanja iz prijašnjih ispita? Hvala.
_________________ Mo'š ti to. Mo'š ti to. Pa ko te brate, mislim, pito. De si brate po Beogradu skito. Ko te brate kad si gladan pito? Dal si brate bio na bazenu, il si bio sa nekom devojkom u nekom vrtu? Zašto si bio u zološkom vrtu, kad si bio na zid smrti, tamo gde su ljudi, koji su gavrani
....
|
|
| |
 |
|
mkapic
|
Post subject: Re: EMP ispit Posted: 26 Jun 2010, 20:58 |
|
|
Evo nekih koje sam ja uspio nabaviti 
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
|
|
| |
 |
|
DarioH
|
Post subject: Re: EMP ispit Posted: 28 Jun 2010, 19:48 |
|
|
|
tnx
_________________ Mo'š ti to. Mo'š ti to. Pa ko te brate, mislim, pito. De si brate po Beogradu skito. Ko te brate kad si gladan pito? Dal si brate bio na bazenu, il si bio sa nekom devojkom u nekom vrtu? Zašto si bio u zološkom vrtu, kad si bio na zid smrti, tamo gde su ljudi, koji su gavrani
....
|
|
| |
 |
|
DarioH
|
Post subject: Re: EMP ispit Posted: 04 Jul 2010, 18:07 |
|
|
Ima tko primjer riješavanja chaum double spending protocola? Gledam na moodlu ali ništ ne kužim 
....
|
|
| |
 |
|
Page 1 of 1
|
[ 4 posts ] |
|
Board index : Diplomski studij : Drugi semestar - DS