Last visit was:
It is currently 09 Sep 2010, 22:09
View unanswered posts

Post new topic Reply to topic  [ 42 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

Board index : IPS - Preddiplomski studij : Prijelaz PITUP/IPS

Author Message
 Post subject: Re: Razlikovni semestar
PostPosted: 03 Nov 2009, 11:17 

Dal mi može tko reči koji su točno profesori iz ovih predmeta, vi koji ste upisali razlikovni semestar ili tko drugi?

1. Matematika II
2. Strukture podataka
3. Operacijski sustavi I
4. Projektiranje IS
5. Odabrana poglavlja matematike

Back to top
 Profile  

PostPosted: 04 Nov 2009, 09:39 

1. Matematika II - Hunjak
2. Strukture podataka - Čubrilo
3. Operacijski sustavi I ???
4. Projektiranje IS - Bil je Mužar (sad je vjerovatno Tomičić-Pupek) i Brumec
5. Odabrana poglavlja matematike ???

Back to top
 Profile  

PostPosted: 04 Nov 2009, 11:14 

bilo,bi dobro da netko podjeli neka iskustva iz razlikovnog semestra! Npr. što je upisao,kako to funkcionira...

Back to top
 Profile  

PostPosted: 04 Nov 2009, 12:40 

maca_n7 wrote:
3. Operacijski sustavi I - Golub (zakon profesor s FER-a)
4. Projektiranje IS - Brumec, Stapić, Tomičić-Pupek i neki treći
5. Odabrana poglavlja matematike - uređena trojka (Hunjak, Divjak, Horvat)

fix'd :)

Back to top
 Profile E-mail ICQ 

PostPosted: 15 Dec 2009, 13:16 

GreatGodOm wrote:
maca_n7 wrote:
3. Operacijski sustavi I - Golub (zakon profesor s FER-a)
4. Projektiranje IS - Brumec, Stapić, Tomičić-Pupek i neki treći
5. Odabrana poglavlja matematike - uređena trojka (Hunjak, Divjak, Horvat)

fix'd :)

E ljudi je ima ko lozinke od ovih predmeta da se mogu skinut materijali i ak ko ima kakvih materijala da stavi ovdje aj PLIZZZZ.Iz mateše ak ko ima knjigu da je ovdje stavi ili jeli dobra ona knjiga od matematike 1 je po njoj radi????

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Back to top
 Profile  

PostPosted: 18 Dec 2009, 19:07 

jesi uspjela upisati?
je bitan prosjek 3,5? ;)

Back to top
 Profile  

PostPosted: 09 Jan 2010, 18:17 

Čaos ...
diplomirala sam na PITUP-u, po onom starom sistemu..dakle nakon dvije godine, a nakon toga sam upisala razlikovnu godinu, u akademskoj godini 2008/2009 upisala sam peti i šesti semestar no ostala su mi četiri ispita od koji ću tri (nadam se) riješiti u veljači i famozni OPM u slijedećem semetru i gotovo...

Nemam posebnih savjeta kako preživjeti razlikovnu godinu...puno strpljenja...

Sretno svima...

Back to top
 Profile  

PostPosted: 10 Jan 2010, 23:18 

da ,ali mi bi trebali informacije od inih koji su upisali razlikovni semsetar poslije završene tri godine PITUP-a! koji su uvjeti i zahtijevi i ostali problemi?

Back to top
 Profile  

PostPosted: 10 Jan 2010, 23:43 

Trogodišnji PITUP je uveden prošle godine...Tražiš nemoguće hahahahaha XD
Tek ćemo saznati koji su nam uvjeti, a za sada vrijedi sve ono napisano na početku teme.

Back to top
 Profile  

PostPosted: 20 Jan 2010, 12:37 

zindjo123 wrote:
da ,ali mi bi trebali informacije od inih koji su upisali razlikovni semsetar poslije završene tri godine PITUP-a! koji su uvjeti i zahtijevi i ostali problemi?

Ovak kaj se tiće nekih pravila nema ih nije potreban onaj prosjek 3,5 jedino u slučaju da se veliki broj studenata prijavi u što sumnjam a i njima je u interesu zarada tak mi je reko bivši dekan :) mene jedino muči do kad je rok da se položi da razlika i kad se održavaju ta predavanja.????

p.s.UPISI SU 2.3.2010 A DO 19.2.2010 TREBA POSLAT ZAMOLBU TAKO SU MI REKLE TETE U REFERADI :))

Back to top
 Profile  

PostPosted: 20 Jan 2010, 14:46 

nemaš i pojma o čemu pričaš(Izgubljena u vremenu)!ljudi su ove godine već upisali razlikovnu godinu,znači da su do 9-og mjseca završili trogodišnji pitup i upisali navedenu razliku!

Back to top
 Profile  

PostPosted: 20 Jan 2010, 16:45 

To što ti spominješ su studenti koji su završili dvogodišnji PITUP i naknadno upisali 3. god. i sada idu dalje...
Trogodišnji PITUP (po bolonji) je uveden 2008./2009. dakle, još nema studenata koji su ga završili...

Back to top
 Profile  

PostPosted: 20 Jan 2010, 18:31 

izgubljena_u_vremenu wrote:
To što ti spominješ su studenti koji su završili dvogodišnji PITUP i naknadno upisali 3. god. i sada idu dalje...
Trogodišnji PITUP (po bolonji) je uveden 2008./2009. dakle, još nema studenata koji su ga završili...

Naravno da ima ljudi koji su već završili 3-godišnji PITUP ja sam diplomirala u 9mj i to je bio razlog zašto onda nisam upisala razliku odma pa sad planiram al imam kolega koji su isto završili već taj 3-godišnji smjer dali sve ispite.

Back to top
 Profile  

PostPosted: 20 Jan 2010, 19:47 

Dakle, ja radim razliku između starog i novog sistema. Očito je u tome nastao problem jer me ne shvaćate.
Stari sistem: 2 godine + 3 naknadno
Novi sistem: 3 godine po "bolonji"

I kada kažete trogodišnji PITUP, to smatram novim sistemom koji je u tijeku, i nitko ga još nije završio...tko zna kakvi će nama biti uvjeti :/
A za sve vas ostale koji ste u međuvremenu diplomirali po starom sistemu vrijedi sve što su ljudi pisali do sada.

Back to top
 Profile  

PostPosted: 20 Jan 2010, 22:54 

izgubljena_u_vremenu wrote:
Dakle, ja radim razliku između starog i novog sistema. Očito je u tome nastao problem jer me ne shvaćate.
Stari sistem: 2 godine + 3 naknadno
Novi sistem: 3 godine po "bolonji"

I kada kažete trogodišnji PITUP, to smatram novim sistemom koji je u tijeku, i nitko ga još nije završio...tko zna kakvi će nama biti uvjeti :/
A za sve vas ostale koji ste u međuvremenu diplomirali po starom sistemu vrijedi sve što su ljudi pisali do sada.

Da ja sam upisala fax po staro sistemu 2 god al u međuvremenu dok sam bila na 2god počela se izvodit i ta 3god i ja sam samo nastavila te sam diplomirala na kraju i u diplomi sam prvostupnik ko i ovi koji su sad upisali po bolonji 1god sam oni imaju drugačiji ustroj predavanja....mene sam muči sad ta razlika gdje se može skinut raspored kak se održavaju predavanja u Varaždinu????I koliko su teški ti ispiti?? :D :D :D

Back to top
 Profile  

PostPosted: 20 Jan 2010, 23:51 

pa to sam i govorio,a ova gore piše da niko nije završio trogodišnji pitup! trebala bi se nać s ovim ljudima koji su na jesen to upisali,jer znam da sam gledao popis za razliku negdje i bilo je jedno pet ljudi koji su to upisali,s pitupa

Back to top
 Profile  

PostPosted: 21 Jan 2010, 02:07 

zindjo123 wrote:
pa to sam i govorio,a ova gore piše da niko nije završio trogodišnji pitup! trebala bi se nać s ovim ljudima koji su na jesen to upisali,jer znam da sam gledao popis za razliku negdje i bilo je jedno pet ljudi koji su to upisali,s pitupa

Zakomplicirala stvar jesam, ali ti postavljaš glupa pitanja. Pa sve bitne informacije već imaš na ovoj temi. Predmeti koji su uvjet su izgleda jedni od težih na faksu. OPM predstavlja najveći problem.

Jessica-Nije mi jasno da nakon toliko godina provedenih na ovom faksu još uvijek ne znaš gdje se nalazi raspored :/
Raspored koji se sada izvodi
Za idući semestar se još ne zna, no bit će objavljen prije početka samog semestra.

Back to top
 Profile  

PostPosted: 22 Jan 2010, 12:28 

jessica wrote:
zindjo123 wrote:

Ovak kaj se tiće nekih pravila nema ih nije potreban onaj prosjek 3,5 jedino u slučaju da se veliki broj studenata prijavi u što sumnjam a i njima je u interesu zarada tak mi je reko bivši dekan :) mene jedino muči do kad je rok da se položi da razlika i kad se održavaju ta predavanja.????

p.s.UPISI SU 2.3.2010 A DO 19.2.2010 TREBA POSLAT ZAMOLBU TAKO SU MI REKLE TETE U REFERADI :))

Ispravak u vezi upisa :)
Objavljene su informacije o drugom upisnom roku na diplomski studij Fakulteta organizacije i informatike.

* prijave se primaju od 01.02. do 11.02.2010
* rang lista se objavljuje 12.02.2010.
* upisi se obavljaju 15.02.2010. s početkom u 11:00

Studenti Fakulteta organizacije i informatike koji se prijavljuju za diplomski studij trebaju do 11.02.2010. završiti preddiplomski studij (obranjen završni rad) ili položiti sve ispite i steći uvjete za završetak prediplomskog studija te predati završni rad u Studentsku referadu.

Završni rad treba biti obranjen do 25.02.2010.

Studenti drugih učilišta koji se prijavljuju za diplomski studij trebaju do 11.02.2010. završiti preddiplomski studij (obranjen završni rad) ili položiti sve ispite i steći uvjete za završetak prediplomskog studija te predati u Studentsku referadu potvrdu s matičnog učilišta da su predali završni na ocjenu i da će ga obraniti do 25.02.2010.

Kaj se tiće rasporeda znam ja gdje se nalazi sam me zanimalo dal je možda objavljen novi raspored :)

Back to top
 Profile  

PostPosted: 22 Jan 2010, 15:09 

jessica wrote:
Kaj se tiće rasporeda znam ja gdje se nalazi sam me zanimalo dal je možda objavljen novi raspored :)

Pa baš zato ako znaš sama gdje se nalazi, možeš sama i provjeriti ;)

Back to top
 Profile  

PostPosted: 18 Feb 2010, 03:16 

Da li ljudi koji prelaze s trogodišnjeg PITUP-a išta plaćaju upis diplomskog studija uključujući i razlikovne kolegije?

Back to top
 Profile WWW 

Post new topic Reply to topic  [ 42 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

Board index : IPS - Preddiplomski studij : Prijelaz PITUP/IPS