jessica wrote:
zindjo123 wrote:
da ,ali mi bi trebali informacije od inih koji su upisali razlikovni semsetar poslije završene tri godine PITUP-a! koji su uvjeti i zahtijevi i ostali problemi?
Ovak kaj se tiće nekih pravila nema ih nije potreban onaj prosjek 3,5 jedino u slučaju da se veliki broj studenata prijavi u što sumnjam a i njima je u interesu zarada tak mi je reko bivši dekan

mene jedino muči do kad je rok da se položi da razlika i kad se održavaju ta predavanja.????
p.s.UPISI SU 2.3.2010 A DO 19.2.2010 TREBA POSLAT ZAMOLBU TAKO SU MI REKLE TETE U REFERADI

)
Ispravak u vezi upisa
Objavljene su informacije o drugom upisnom roku na diplomski studij Fakulteta organizacije i informatike.
* prijave se primaju od 01.02. do 11.02.2010
* rang lista se objavljuje 12.02.2010.
* upisi se obavljaju 15.02.2010. s početkom u 11:00
Studenti Fakulteta organizacije i informatike koji se prijavljuju za diplomski studij trebaju do 11.02.2010. završiti preddiplomski studij (obranjen završni rad) ili položiti sve ispite i steći uvjete za završetak prediplomskog studija te predati završni rad u Studentsku referadu.
Završni rad treba biti obranjen do 25.02.2010.
Studenti drugih učilišta koji se prijavljuju za diplomski studij trebaju do 11.02.2010. završiti preddiplomski studij (obranjen završni rad) ili položiti sve ispite i steći uvjete za završetak prediplomskog studija te predati u Studentsku referadu potvrdu s matičnog učilišta da su predali završni na ocjenu i da će ga obraniti do 25.02.2010.
Kaj se tiće rasporeda znam ja gdje se nalazi sam me zanimalo dal je možda objavljen novi raspored